Σασμός Spoiler: Το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη πλησιάζει

Σασμός Spoiler: Το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη πλησιάζει

Ποιο θα είναι το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη και τι του επιφυλάσσει η μοίρα, στη σειρά Σασμός;

Φαίνεται πως ως το φινάλε της σειρά, ο αδίστακτος αυτός άντρας θα έχει πληρώσει για τα φρικτά του λάθη!

Το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη πλησιάζει, στη σειρά Σασμός. Μπορεί ο Αντώνης να ξυπνάει από το κώμα με αμνησία, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι ο Ευθύμης θα συνεχίσει ανενόχλητος τις παρανομίες του..

Πλέον, του έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες κάνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν. Ακόμη και ο Παύλος, ο καλύτερός του φίλος, παρακαλάει για να τον δει νεκρό. Η δράση του έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο Αντώνης δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση… Δε θυμάται τίποτα. Την εξόντωση του Ευθύμη αναλαμβάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Μάλιστα, Μαθιός και Παύλος συμμαχούν, για να τον βγάλουν από τη μέση.

 Ο Αντώνης θα συνέλθει και μαζί με την Αιμιλία θα τον κλείσουν στη φυλακή. Βέβαια, δεν αποκλείεται να τον δούμε και να πεθαίνει, φέρνοντας έτσι την λύτρωση στους πρωταγωνιστές που ταλαιπώρησε…

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τέλος της β’ σεζόν, ο Ευθύμης θα έχει πληρώσει για τις αμαρτίες και τα εγκλήματά του, με τον χειρότερο τρόπο. Η ελευθερία του θα περιοριστεί, ο κλοιός θα στενέψει και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για εκείνον..

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα