Σασμός: Ματωμένος γάμος – Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα

Σασμός: Ματωμένος γάμος – Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα

Εκτάκτως έρχεται απόψε ο “Σασμός” με νέο επεισόδιο. Έφτασε η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και την Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί: ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα, την ώρα του γάμου της.

Ο Αντώνης τραυματίζεται, αμέσως μετά το γάμο, και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ που έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη, το ξύπνημα του Σταύρου και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του.

Σασμός Επεισόδιο 95 – Κυριακή 12 Μαρτίου

Οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού, Μαρίνας και Αντώνη, γίνονται μέσα σε χαρά και τραγούδι. Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η συζήτηση έρχεται στην πρώην σύζυγο του Τόλη. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει το λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη. Ο Ευθύμης έχει με τον Οδυσσέα μια έντονη συζήτηση, ενώ η Έλενα αιφνιδιάζει το Λευτέρη.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα