Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού - Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι;

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού - Ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι;

Τα προβλήματα δεν σταματούν στην Κόκκινη ομάδα και η απώλεια των επάθλων φαγητού στους στίβους μάχης του Survivor All Star δε βελτιώνει την κατάστασή τους.

Από την άλλη οι Μπλε αν και απολαμβάνουν το ένα έπαθλο μετά το άλλο φαίνεται ότι απλώς κρύβουν τα προβλήματα «κάτω από το χαλάκι» και ο Παναγιώτης αισθάνεται πιο μόνος από ποτέ.

Στον στίβο μάχης και οι δυο ομάδες κατεβαίνουν με τον ίδιο σκοπό. Τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει προσωρινή ηρεμία αλλά και φαγητό. Ένα αγώνισμα γεμάτο ανατροπές. Ποια ομάδα θα επικρατήσει;

Ένα νέο σχέδιο αποκαλύπτεται στο Συμβούλιο. Ποιος θα αποχωρήσει απόψε και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην ομάδα που θα μείνει με ένα μέλος λιγότερο;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια στον αποψινό αγώνα επάθλου φαγητού του Survivor είναι η Μπλε Ομάδα. Οι Μαχητές, αν και έχουν δυναμώσει αρκετά μετά τις τελευταίες προσθήκες, δεν θα πάρουν τη νίκη εύκολα, αφού το τελικό σκορ αναμένεται να φτάσει στο 10-9.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, η παίκτρια που ολοκληρώνει το ταξίδι της στο Survivor All Star αυτή την εβδομάδα δεν είναι άλλη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η παίκτρια των Κόκκινων αναμένεται να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φυσικά, αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στην προβολή του αποψινού επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα