Survivor: Ελευθερία και Στάθης αποκαλύπτουν τι ειπώθηκε. Δεν είναι καν φίλες με την Αλεξάνδρα

Survivor: Ελευθερία και Στάθης αποκαλύπτουν τι ειπώθηκε. Δεν είναι καν φίλες με την Αλεξάνδρα

Λαβωμένος μοιάζει πια ο Στάθης Σχίζας στο Survivor All Star ύστερα από όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στην πρόσφατη της είσοδο στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής, ο νικητής του περσινού κύκλου αποφάσισε να εκμυστηρευτεί σε παίκτες της κόκκινης ομάδας όσα του είπε η τραγουδίστρια και του διέλυσαν την ψυχολογία.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η η Ελευθερία γνωρίζεται με την σύντροφο μου, δεν είναι φίλες και με πιάνει να μου πει κάποια πράγματα. «Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς! Και πόσο σε στηρίζει, πόσο σε αγαπάει, πόσο σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις». Όλα αυτά τα ωραία δηλαδή λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι».

«Δεν θα κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση που μου τα είπε αυτά γιατί, όσα χρόνια είμαι με την Αλεξάνδρα, δεν έχω βγει ποτέ μαζί με την Ελευθερία σαν παρέα ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα