Survivor - Spoiler: Αυτή τη φορά αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor - Spoiler: Αυτή τη φορά αποχωρεί οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο

Ένα μήνυμα από την Καρολίνα περιμένει τον Μάριο στο έπαθλο επικοινωνίας. Θα κερδίσουν οι Διάσημοι ώστε να μπορέσει να το ακούσει;

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Οι δυο υποομάδες των Κόκκινων έχουν ανοίξει πλέον τα χαρτιά τους και οι εκατέρωθεν επιθέσεις δεν έχουν τέλος. Οι χθεσινές υποψηφιότητες της Αφροδίτης Σκαφίδα και του Γιώργου Κόρομι έχουν προκαλέσει τριγμούς και οι Διάσημοι καλούνται να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να επανέλθουν στις νίκες.

Πώς είναι όμως το κλίμα στη Μπλε ομάδα;  Επιμένουν τα προβλήματα; Οι Μπλε έρχονται στον αγώνα για να κάνουν επιτέλους το πρώτο βήμα στο έπαθλο επικοινωνίας και να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Το βλέμμα τους είναι στραμμένο στη νίκη γιατί αυτή θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην οικογένεια τους.

Ένα μήνυμα από την Καρολίνα περιμένει τον Μάριο. Θα κερδίσουν οι Διάσημοι ώστε να μπορέσει να το ακούσει;

Η τελική τετράδα των υποψηφίων περιμένει να ακούσει το όνομα που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star και θα επιστρέψει οριστικά στην Ελλάδα. Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού και για έναν από αυτούς το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο θα τελειώσει αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν τον αγώνα επικοινωνίας και θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Επιπλέον, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο αγαπημένος ζαχαροπλάστης, θα είναι αυτός που τελικά θα αποχωρήσει από το Survivor All Star, μετά τις επανειλημμένες υποψηφιότητές του. Αυτό, βέβαια, μένει να επιβεβαιωθεί στο αυριανό επεισόδιο, αφού απόψε θα υπάρξει αγώνισμα επικοινωνίας.

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα