Παγιδευμένοι: Η Άννα συλλαμβάνεται ξανά – Ο Αλέκος εκδικείται την Υβόννη

Παγιδευμένοι: Η Άννα συλλαμβάνεται ξανά – Ο Αλέκος εκδικείται την Υβόννη

Μην χάσετε στα νέα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι. Ο Αλέκος συνεχίζει το σχέδιο εκδίκησης προκειμένου να βάλει την Αννα στη φυλακή, ενώ στο στόχαστρό του μπαίνει και η ίδια του η γυναίκα. Ο Δημήτρης όμως δεν θα σταματήσει αν δεν βρει τον πραγματικό ένοχο.

Οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας στην σειρά του ANT1, Παγιδευμένοι
Δευτέρα 20/2
Πλέον όλοι είναι σίγουροι ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί. Σε μια προσπάθεια να βρουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για τη διαφθορά στη Σήμανση, ο Σταύρος και ο Σπύρος θα στραφούν για βοήθεια στο λάθος άτομο, στον Ηλία από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Τον άνθρωπο που άλλαξε τα δείγματα και σκότωσε τον Αγγελο. Ο Αλέκος δεν χάνει χρόνο να κατηγορήσει τον Δημήτρη για μια ακόμη φορά ότι είναι συνεργός της Αννας και κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Αννα στη φυλακή.

Ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο της Αννας και του Δημήτρη. «Δεν έπρεπε να έρθω εδώ. Το δείγμα ταιριάζει 100%», τους λέει και τους δείχνει το αποτέλεσμα. «Είναι αδύνατον και το ξέρεις», του απαντάει ο Δημήτρης. «Ολοι το ξέρουμε αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα». Η Αννα το παίρνει τα χέρια της. «Κρατάω το πιο ηλίθιο πράγμα στον κόσμο». Ο Σταύρος της λέει ότι το τεστ επαναλήφθηκε. «Πήγα πράγματι στον τόπο του εγκλήματος αλλά εκεί ήταν και δύο αστυνομικοί. Δεν άγγιξα τίποτα», του αναφέρει ο Δημήτρης αλλά ο Σταύρος το μόνο που μπορεί πια να πει είναι: «Τα χέρια μου είναι δεμένα».

Η Δώρα ζητάει από τον Νίκο να σταματήσει τη Χρύσα. «Δεν πρέπει να γίνει το τεστ πατρότητας», του τονίζει, ενώ ο Ακης, η Νεφέλη, η Δανάη, η Λίνα και ο Θοδωρής ξεκινούν για το μεγάλο «κόλπο». Η Λίνα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς την ακολουθεί η αστυνομία. Την ψάχνει αλλά εκείνη έχει προλάβει να αφήσει την τσάντα με τα ναρκωτικά.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα συλλαμβάνεται, μια είδηση που σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιος οδήγησε ξανά την Αννα στο κρατητήριο;

 Τρίτη 21/2
Τη στιγμή που ο Δημήτρης βγάζει την Αννα από το κρατητήριο για την επίθεση κατά του Αλέκου, η Λίνα και η Δανάη αναλαμβάνουν την πρώτη μεταφορά ναρκωτικών. Την ίδια ώρα ο Νίκος συναντά τη Δώρα: «Πρέπει κάτι να κάνεις με αυτή την εγκυμοσύνη», της λέει. «Τι εννοείς;», τον ρωτάει εκείνη. «Δεν πρέπει να γεννηθεί αυτό το παιδί», είναι τα λόγια του, αλλά η γυναίκα δεν θέλει ούτε να ακούσει γι’ αυτό καθώς ο άντρας της, που περίμενε χρόνια ένα μωρό, θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. «Δεν μπορώ να του το κάνω αυτό», του απαντάει.

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος συνεχίζει να εκβιάζει την Κλειώ. «Πού είναι το πτώμα του Κοσμά; Εμαθες από τον Αλέκο;». «Δεν ξέρω. Δεν έχω μάθει», του αποκρίνεται. «Τότε για ό,τι συμβεί εσύ θα φταις», την προειδοποιεί. Ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι έγινε το πτώμα του πατέρα της Αννας τελειώνει.

Ο Αλέκος με τη σειρά του πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρότασή του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την Αννα ενόψει της δίκης της. Είναι σίγουρος ότι με όλα τα νέα στοιχεία η καταδίκη της είναι σίγουρη. Ο Σταύρος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά η προθεσμία εκπνέει.

 Ο Αλέκος αποφασίζει να εκδικηθεί την Υβόννη για την απιστία της. Ζητεί από τον Σταύρο να την καλέσει ξανά για κατάθεση καθώς υπάρχουν κενά για το πού ήταν το βράδυ της δολοφονίας του Αγγελου. Εκείνος το κάνει, αλλά η γυναίκα ασκεί το δικαίωμά της να μη μιλήσει. «Αυτό σε καθιστά ύποπτη», της λέει ο Αλέκος, ο οποίος αργότερα βρίσκεται στο αυτοκίνητό με τον οδηγό του τον Στέλιο και εραστή της γυναίκα του. Ο Αλέκος κάνει στα ψέματα πως μιλά με τον εισαγγελέα: «Πώς; Να προφυλακιστεί; Κινδυνεύει με φυλάκιση δέκα χρόνων; Η γυναίκα μου μόλις έθαψε τον γιο της. Είμαι σίγουρος ότι είναι αθώα», τον ακούει ο Στέλιος να λέει.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η πρόταση του Σταύρου για το κατηγορητήριο συντάσσεται. Οταν, όμως, τη διαβάζει η Αννα παγώνει…

Μην χάσετε στη συνέχεια...
Ο Στέλιος πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο προκειμένου να συζητήσουν: «Ακουσα χωρίς να το θέλω όσα είπατε για την κυρία Υβόννη. Τι να κάνω για να τη σώσω;», τον ρωτάει. «Ο εισαγγελέας ζητάει 10 χρόνια φυλάκιση. Είναι άσχημη η κατάσταση κι εκείνη δεν μιλάει», του απαντάει εκείνος. Τότε ο Στέλιος του αναφέρει αποφασισμένος: «Μπορώ να πάρω εγώ το φταίξιμο. Να πω ότι εγώ τα έκανα όλα. Πως εγώ βοήθησα τον Αγγελο να αποδράσει». «Τόσο πολύ λοιπόν την αγαπάς;», τον ρωτάει ο Αλέκος κι εκείνος γνέφει το κεφάλι του. Πράγματι ο Στέλιος βρίσκεται στη φυλακή.

Ο Αλέκος κρίνει ότι η πρόταση του Σταύρου έχει κενά και κάνει τα πάντα για να μην ξεφύγει η Αννα. Μέσα σε όλα αυτά, η άφιξη της Αγγελικής Ρούσσου, της νέας όμορφης και νεοαφιχθείσας εισαγγελέως, θα ταράξει τα νερά της εισαγγελίας, αλλά και τη ζωή του Σταύρου.

Οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Η ερευνήτρια με δάκρυα στα μάτια λέει στον Δημήτρη: «Κάποιος θέλει να σε παγιδέψει και να σου κάνει κακό. Ομως δεν είμαι εγώ».

 Αργότερα ο Δημήτρης θα βρεθεί πολύ κοντά στο να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστικό που κρύβουν ο Σπύρος και ο Θοδωρής για τον χαμό του Κοσμά, αλλά την κατάσταση θα σώσει τελευταία στιγμή ο Γεράσιμος.

Το νέο στοιχείο

Η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένη στην Κλειώ για να βοηθήσει τον Στέλιο που βρίσκεται στη φυλακή. Στο μεταξύ η Δώρα, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα προχωρήσει σε τεστ πατρότητας, ενώ η διακίνηση ναρκωτικών από την παρέα των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Ακης, όμως, έχει άλλα σχέδια που θα τους μπλέξουν όλους ακόμη περισσότερο.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης, θα ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και στον πραγματικό ένοχο!

Η καταδίωξη

Ο Δημήτρης πηγαίνει στον γραφείο του στην εισαγγελία όπου τα πάντα είναι στη θέση τους. Βρίσκει τον Ανδρέα. «Πρέπει να δούμε το υλικό από τις κάμερες έξω από το γραφείο μου για να δούμε ποιος μπήκε», του εξηγεί. Πράγματι βλέπουν τον Ηλία. Οταν η Δημήτρης τηλεφωνεί στην Αννα εκείνη είναι έξω από το σπίτι του δολοφόνου. «Τι κάνεις εκεί;», της φωνάζει. «Από ένστικτο», του εξηγεί. Πηγαίνει και τη βρίσκει.

Σε λίγο ο Ηλίας παίρνει το αυτοκίνητό του. Εκείνοι τον ακολουθούν. Στη διαδρομή όμως τους αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα. Οταν εγκλωβίζεται στην κίνηση, βγαίνει από το αυτοκίνητο κι αρχίζει να τρέχει. Τρέχουν κι εκείνοι στο κατόπι του. Ο Ηλίας τότε τους φωνάζει: «Δεν πρόκειται να πάω φυλακή» και πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και το ερώτημα ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Αγγελο θα παραμείνει μέχρι στιγμής αναπάντητο.
 
Υouweekly.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα