Σασμός: Φονικό σοκ - Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον σκοτώνει βάναυσα

Σασμός: Φονικό σοκ - Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον σκοτώνει βάναυσα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό. Σήμερα η Αργυρώ θα ξεσπάσει καθώς κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τον μικρό Πετρή δυο ημέρες μετά την εξαφάνιση του. Από την άλλη, θα δούμε έναν θάνατο, συγκεκριμένα... δολοφονία.

Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειάς της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο μικρός αρρωσταίνει αλλά καθώς δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί και το άγχος του φτάνει στο ζενίθ. Μιλάει στον Βαγγέλη και εκείνος δεν σταματάει να τον παρακαλεί να επιστρέψει το παιδί στη μητέρα του. 

«Σταύρο, κάντο τώρα πριν μπλέξεις περισσότερο. Η αστυνομία και όλη η οικογένεια της Αργυρώς έχουν βγει στους δρόμους και σε ψάχνουν. Κάποιος αργά ή γρήγορα θα μάθει πού βρίσκεσαι και θα σε πλησιάσει. Τότε τι θα κάνεις; Πού θα αφήσεις το μωρό για να τρέξεις να σωθείς;», τον ρωτάει αλλά απάντηση δεν παίρνει. Στο μεταξύ, ο Μαθιός ζητά δανεικά από τα ξαδέλφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα