MasterChef: Συγκινήθηκε κατά την αποχώρηση – Μετανάστευση, ρατσισμός, δύσκολο να σε κατακρίνουν

MasterChef: Συγκινήθηκε κατά την αποχώρηση – Μετανάστευση, ρατσισμός, δύσκολο να σε κατακρίνουν

Την πρώτη τους εξωτερική δοκιμασία σε ομάδες είχαν χθες οι παίκτες του MasterChef, βάζοντας τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ο Νίκος Τράκας, έχοντας στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, υπέδειξε ως αντίπαλο αρχηγό τη Μαρία Ματσούκαρου, ενώ αποφάσισε να αποκλείσει από τη μαγειρική τον Αριστοτέλη Νικολογιάννη. Κατά πόσο πέτυχε τελικά η τακτική του; Μετά την αξιολόγηση των πιάτων από τους κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο αποφασίστηκε ότι τις χειρότερες προσπάθειες είχε η μπλε ομάδα.

Τα μέλη της ηττημένης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τους τέσσερις παίκτες που θεώρησαν πως απέδωσαν λιγότερο στην χθεσινή δοκιμασία και δεν λειτούργησαν υπέρ της ομάδας. Οι τέσσερις παίκτες που διαγωνίστηκαν στην δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef κι αποτελούσε ένα πιάτο αντιγραφής, ήταν ο Παύλος Λούλης, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Νίκος Κοντός κι ο Νίκος Τράκας (ο τελευταίος όρισε μόνος του τον εαυτό του λόγω της ήττας της ομάδας του). Η προσπάθειά τους απαιτούσε συγκέντρωση, ψυχραιμία και μεθοδικότητα κι ένα λάθος μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Οι δύο chef κριτές (ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από την αποψινή δοκιμασία) κι ο πεπειραμένος guest pastry chef Θανάσης Τσαγκλιώτης έκριναν πως το πιο αδύναμο μαγειρικό αποτέλεσμα είχε ο Ρωμαίος. Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος ο φίλος του, Γιάννης Χατζίνας, ξέσπασε σε κλάματα ενώ αργότερα κι ο ίδιος ο Ρωμαίος, που ανέφερε: «Τα σκέφτομαι όλα, μου έλειψαν πολύ. Είναι δύσκολο. Δεν έχω μάθει στα εύκολα κιόλας. Μετανάστευση, ρατσισμός, σχολεία, δουλειές και να σε κατακρίνουν. Είναι όλα δύσκολα»

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα