Καρολίνα: Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί με τον Μάριο

 Ο Νίκο Μουτσινάς υποδέχθηκε την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα κι εκείνη μίλησε για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Μάριο.

"Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά" δήλωσε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το reality επιβίωσης και το πολυσυζητημένο της ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, έδωσε την πρώτη της live συνέντευξη στο «Καλό Μεσημεράκι», ξεκαθαρίζοντας το τοπίο για όσα έχουν συμβεί.

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά» δήλωσε αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Γνώριζαν ότι έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους από το drone; Η ίδια ξεκαθαρίζει: «100% το ξέραμε, μας δεν είδες που έφυγα; Του λέω: Σάκη, drone! Ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Εγκαταλελημένη καλύβα ήταν αυτή. Δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια».

«Δεν γνωριζόμασταν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πως εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα. Προχωράμε» ανέφερε για τη σχέση της με τον συμπαίκτη της.

Πιστεύει ότι αποχώρησε εξ αιτίας αυτού του ειδυλλίου της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη;

«Ναι. Για αγωνιστικούς λόγους σίγουρα όχι και ειδικά τώρα που άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Ο κόσμος έξω έχει δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν 2 χρόνια στο μυαλό και στην καρδιά μου, μου άνοιξε άλλο δρόμο» απαντά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για τα συναισθήματά της στο παιχνίδι και το τι σκεφτόταν για τη σχέση της στην Ελλάδα, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα τόνισε:

«Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. It’s reality Survivor, εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει στο μεταξύ μας, θα τα είχαμε πει στον έξω κόσμο; Δεν ήξερα κι εμένα τι με περιμένει έξω για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι ένας μήνας. Είπα ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί μία ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή».

«Προστατεύσαμε αυτό που έχουμε εμείς κι όχι αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από εμάς ήταν αρκετή για να μας προστατεύσει και να εξυπηρετήσει και το Survivor» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τους τρεις αγαπημένους της παίκτες, η Καρολίνα ξεχώρισε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και – φυσικά – τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν έβαλε τον Μπο στο έπαθλο επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα