Όλγα Πηλιάκη: Δεν είχα σχέδιο για παιδιά, συνάντησα τον κατάλληλο σύντροφο και ήρθαν

Όλγα Πηλιάκη: Δεν είχα σχέδιο για παιδιά, συνάντησα τον κατάλληλο σύντροφο και ήρθαν

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής - Όλα για τη ζωή μας - ήταν η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Όλγα Πηλιάκη όπου αποκάλυψε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πως προτού γίνει μητέρα δεν ήξερε εάν ήθελε να κάνει παιδιά.

"Δεν είχα κανένα σχέδιο όσον αφορά τα παιδιά. Δεν ήξερα καν εάν θα έκανα κάποια στιγμή. Συνάντησα τον κατάλληλο σύντροφο και ήρθαν."

Είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία της ζωής μου, όμως πιστεύω ότι κανείς δεν είναι έτοιμος, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αυτό που πρόκειται να έρθει», είπε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη.

Η Όλγα Πηλιάκη είπε στη συνέχεια: «Αισθάνομαι ότι έχω μεγάλη ευθύνη και πρέπει να είμαι υπεύθυνη απέναντί τους. Εγώ είμαι πολύ υπέρ του ενστίκτου, το ακολουθώ πάντα.

Θεωρώ ότι μία μάνα ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον. Πρέπει να υπάρχει αγάπη και να φαίνεται, να το αισθάνονται τα παιδιά ότι τα αγαπάς, από ένα χάδι, ένα φιλί, αλλά και να το εκφράζεις».

Η Όλγα Πηλιάκη θεωρεί πως η ανατροφή της δεν ήταν αυστηρή και λάμβανε αγάπη από τους γονείς της, ωστόσο δεν είχε πολύ χρόνο λόγω της αφοσίωσής της με τον αθλητισμό.

Σχετικά με την ανατροφή των παιδιών της, θεωρεί πως είναι αυστηρή και θέτει όρια, αλλά παράλληλα προσπαθεί να είναι cool μαμά.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα