Αυτή η νύχτα μένει: Επιστρέφει απόψε - Ο Μίλτος έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο

Αυτή η νύχτα μένει: Επιστρέφει απόψε - Ο Μίλτος έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» απόψε επιστρέφει στις οθόνες μας!

 Στρατής, Χρήστος, Ζέτα, Νίτσα, Γιώργης, Διαμάντω, Μαρίνα, Νίκη, Στέλιος, Φωτεινή, Εύη, Αλέξανδρος και όλοι οι ήρωες που άλλαξαν τις νύχτες μας είναι και πάλι εδώ.

 Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια κόβουν την ανάσα. Ψέματα καταρρίπτονται και μυστικά αποκαλύπτονται. Το κουβάρι της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται και η αλήθεια ζητά δικαίωση.   

Τι θα δούμε απόψε: Η Φωτεινή συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν το θάνατο της Μαρίνας, ενώ η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά τον Στέλιο και τον Αλέξανδρο, πριν είναι αργά.  Ο Στέλιος ετοιμάζεται για τη μετάθεση, αλλά η ζωή είναι όλο ανατροπές κι ο Μίλτος φαίνεται έτοιμος να ξεπεράσει κάθε όριο. Η Μυρτώ μπροστά σε μια κατασκότεινη πόρτα. Η Διαμάντω θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τη συγκλονίσει και η Ζέτα που μάταια προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια για τον Στρατή, θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Όμως τότε κάτι θα συμβεί που θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, φορτώνοντας εκείνον με νέα μπλεξίματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα