Survivor All Star: Τι θα δούμε την πρώτη εβδομάδα - Η ανατροπή

Survivor All Star: Τι θα δούμε την πρώτη εβδομάδα - Η ανατροπή

Το Survivor All Star ξεκινά με την πρώτη εβδομάδα να είναι γεμάτη ανατροπές! Όπως φαίνεται και στο τελευταίο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, όλοι οι παίκτες φόρεσαν επίσημα ενδύματα και διασκέδαζαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου λίγο πριν βάλουν τα αθλητικά τους και ξεκινήσουν να αγωνίζονται στους στίβους μάχης.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν ως τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού Survivor, είναι έτοιμοι, γνωρίζοντας τι τους περιμένει στο παιχνίδι, όμως οι αλλαγές που θα συναντήσουν θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν. Ο Γιώργος Λιανός, τους περιμένει στο πιο ανατρεπτικό, το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό Survivor που έγινε ποτέ!

 Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» τη δομή των πρώτων επεισοδίων του Survivor. Το πρώτο αγώνισμα θα είναι επάθλου, στο οποίο οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν την πολυπόθητη καλύβα και φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί πως τα αγωνίσματα που θα έχουν ως έπαθλο το φαγητό, θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Η ανατροπή έρχεται και με ένα δεύτερο αγώνισμα, ασυλίας ... Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα