Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης ξανά ζευγάρι - Η οργή του Παύλου τους τρομάζει

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης ξανά ζευγάρι - Η οργή του Παύλου τους τρομάζει

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς, που αναμένεται να προβληθούν περίπου στα μέσα Ιανουάριου του νέου έτους
 
Στο επίκεντρο θα βρεθούν ο Αστέρης και η Αργυρώ μιας και το τελευταίο επεισόδιο για το 2022 κλείνει με την αποκάλυψη στην τελευταία από τη Βασιλική πως ο Αστέρης ήταν ο δότης όταν έκανε την καθοριστική για τη ζωή της μεταμόσχευση νεφρού. Έπειτα από αυτό, όλα θα αλλάξουν στη ζωή της Αργυρώς. Η ίδια είναι κλονισμένη και έκπληκτη. Δεν μπορεί να πιστέψει το δώρο που της έκανε ο Αστέρης και της έδωσε πίσω τη ζωή της βάζοντας σε κίνδυνο τη δική του. 

Το μίσος, που ήδη έχει ξεκινήσει να καταλαγιάζει μέσα της για εκείνον, μετά την αποκάλυψη αυτού του μυστικού αρχίζει να σβήνει και η συμπεριφορά της απέναντι' του γίνεται αισθητά διαφορετική. Στην αρχή η Αργυρώ θα τα βάλει με όλους όσοι γνώριζαν τον δότη και δεν της έλεγαν την αλήθεια. Ωστόσο, μέρα με την ημέρα θα ηρεμήσει και η ανάγκη της να βρίσκεται κοντά στον Αστέρη όλο και μεγαλώνει. Οι κρυφές τους συναντήσεις αρχίζουν να πυκνώνουν και το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους αναζωπυρώνεται. Η Αργυρώ ρίχνει τις άμυνές της και κάνει έρωτα με τον Αστέρη. Και οι δύο αφήνουν πίσω την έχθρα, τον πόλεμο και τη βεντέτα και βάζουν σε προτεραιότητα την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Οι στιγμές, όμως, που περνούν μαζί δεν είναι ικανές να τους κάνουν να ξεχάσουν όσα τους πληγώνουν. Ο πόλεμος που έχει ανοίξει ο Σταύρος εναντίον της καλά κρατεί. Ο άντρας είναι αποφασισμένος να την καταστρέψει με όποιον τρόπο μπορεί και φυσικά στο στόχαστρό του βρίσκεται και ο Αστέρης. Ο Σταύρος «χτυπάει» την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο, στο θέμα της επιμέλειας του μικρού Πετρή. Εκείνη νιώθει εγκλωβισμένη αλλά και για πρώτη φορά έχει την επιθυμία να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια και να σταματήσει πια αυτός ο εφιάλτης. Ωστόσο, δεν το κάνει ακόμη. Αρκείται να περνάει μαζί του μερικές στιγμές όμορφες, αν και πάντα θα είναι ανάμεσά τους να τους στοιχειώνει ο θάνατος του αδελφού της του Πέτρου από τα χέρια του Αστέρη. Γι’ αυτό και ξέρουν πως κανένας πια δεν θα μπορέσει να δεχτεί τη σχέση τους.

Όμως, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, οι όμορφες στιγμές δεν θα κρατήσουν για πολύ. Ο μεγαλύτερος φόβος της Αργυρώς είναι να μάθει ο Παύλος τη σχέση της με τον Αστέρη και τι συνδέει αυτούς τους δύο. Και είναι κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί. Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση και πως ο έρωτάς τους κρατάει καιρό. Και φυσικά, όταν η Αργυρώ, η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνουν πως ο Παύλος ξέρει, τρέμουν για το πώς θα αντιδράσει. Είναι σίγουρες πως δεν θα το δεχτεί και μία νέα βεντέτα είναι προ των πυλών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα