Σασμός - Spoiler: Ο Λευτέρης Ορφανός ο χαμένος γιος του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας!

Σασμός - Spoiler: Ο Λευτέρης Ορφανός ο χαμένος γιος του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας!

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον Σασμό!

Η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη θα έρθει στο φως και θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Όπως θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, ο Λευτέρης είναι ένας Βρουλάκης.

 Στον Σασμό, όλα έρχονται πάνω κάτω με τις αποκαλύψεις που θα βγουν στον αφρό. Γιατί ο γιος του Παύλου και της Αιμιλίας όχι μόνο δεν έχει πεθάνει όπως πιστεύουν όλοι, αλλά βρίσκεται ανάμεσά τους, δίπλα τους για την ακρίβεια, στο χωριό. Είναι ο μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός. Ο οποίος φέρνει μεγάλες αναταράξεις στις ζωές όλων. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον μεγάλο έρωτα που έχει για εκείνον η Θοδώρα.

Για μία ακόμη φορά, το πρόσωπο-κλειδί για τις ραγδαίες εξελίξεις που έπονται είναι ο παπα-Μιχάλης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Λευτέρης μέσα από τις συζητήσεις του με τη Θοδώρα, της αποκαλύπτει ότι η Ευδοκία δεν είναι η βιολογική μητέρα του. Είναι η γυναίκα όμως που στάθηκε δίπλα του από μικρός, τον μεγάλωσε σαν πραγματική μάνα του όλα αυτά τα χρόνια κι εκείνος έτσι τη βλέπει.

Η Ευδοκία, όπως θα αποκαλυφθεί μετά, είναι η αδελφή του παπά του χωριού, ο οποίος κρύβεται επίσης πίσω από την εξαφάνιση του Παύλου για είκοσι χρόνια προκειμένου να μη συνεχιστεί η βεντέτα με τους Σταματάκηδες. Όλο το χωριό πίστεψε ότι ο Παύλος είχε πνιγεί στη θάλασσα μαζί με τον γιο του, μόνο που αυτή δεν ήταν αλήθεια.

 Ο παπάς μαζί με την Ευδοκία είχαν πάρει το παιδί, προκειμένου να ξεφύγει από τη βεντέτα και να μη γίνει ακόμη ένα θύμα της. Να σωθεί μακριά από το χωριό και από τα πιθανά αντίποινα των Σταματάκηδων. Οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να το πάρουν από τον Παύλο την ώρα που ήταν μαζί με το παιδί του στη θάλασσα. Και η Ευδοκία το μεγάλωσε σαν γιο της, δίνοντάς του απεριόριστη αγάπη. Ακόμη και ο Βρουλάκης θεωρεί το παιδί του νεκρό. Οι αποκαλύψεις όμως δεν αργούν. Ποιος θα βγάλει στο φως την αλήθεια; Και πώς θα αντιδράσουν οι πρωταγωνιστές;

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα