Μπέτυ Μαγγίρα για My Style Rocks: Θα κάνω όλα τα πόστα; Θα καθαρίσω και το πλατώ;

Μπέτυ Μαγγίρα για My Style Rocks: Θα κάνω όλα τα πόστα; Θα καθαρίσω και το πλατώ;

Τη Μπέττυ Μαγγίρα, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια παραβρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής του αδελφού της, Γιώργου Μαγγίρα, τον οποίο μας σύστησε για πρώτη φορά. Οι τηλεοπτικές κάμερες τη ρώτησαν για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη αλλά και το My Style Rocks.

«Χαίρομαι πάρα πολύ όταν κάνω νούμερα αλλά κρατάω χαμηλά τον πήχη, γιατί είναι πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός φέτος. Γίνεται σφαγή κανονική, είμαστε επτά εκπομπές το πρωί και ανεβοκατεβαίνει συνέχεια η μπάλα» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την εμπειρία της στο My Style Rocks η παρουσιάστρια σημειώνει ότι πέρασε πολύ ωραία στην κριτική επιτροπή, ενώ βλέπει πολύ θετικά την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση του show. «Κοίταξε, πέρασα από την κριτική επιτροπή. Να πάω τώρα και παρουσιάστρια… θα κάνω όλα τα πόστα; Θα καθαρίσω και το πλατώ;» σχολίασε με χιούμορ.

Για τον αδελφό της, Γιώργο, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Με τον αδελφό μου ήρθα κοντά μεγαλώνοντας, σε μεγαλύτερη ηλικία. Όταν ήμασταν μικρές με τη Ματθίλδη παίζαμε, είχαμε 8 χρόνια διαφορά. Ήμασταν πολύ μικρές για να παίξουμε μαζί του».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα