Σασμός: Ανακαλύπτει την αλήθεια και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες

Σασμός: Ανακαλύπτει την αλήθεια και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες

Θα κόψουν την ανάσα οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός. Στο τελευταίο επεισόδιο για το 2022 το επίκεντρο θα είναι ο Αστέρης κι η Αργυρώ, καθώς η ίδια μαθαίνει πως ο Αστέρης ήταν δότης στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έκανε μεταμόσχευση νεφρού.

Η Αργυρώ δεν θα μπορεί να πιστέψει πως της έσωσε τη ζωή κι έβαλε σε κίνδυνο τη δική του σύμφωνα με το ρεπορτάζ του My Tv και της Σοφίας Τσίρκα. Αν κι αρχικά η ίδια θα τα βάλει με όλους όσους γνώριζαν την αλήθεια και δεν της την έλεγαν, στην συνέχεια θα ρίξει τους τόνους κι η ανάγκη της να είναι κοντά στον Αστέρη, θα την κάνει να αλλάξει συμπεριφορά. Οι συναντήσεις τους θα αρχίσουν να πυκνώνουν και το πάθος θα αναζωπυρωθεί. Οι δυο τους θα κάνουν έρωτα και θα αφήσουν πίσω τις έχθρες και τη βεντέτα.

Ωστόσο η έχθρα του Σταύρου θα τους φέρει εμπόδια και θα «χτυπήσει» την Αργυρώ εκεί που πονά πιο πολύ κι είναι η επιμέλεια του μικρού Πετρή. Η Αργυρώ αν και σκέφτεται να πει την αλήθεια στον Αστέρη για το παιδί, διστάζει. Όμως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να μην μάθει ο Παύλος για τη σχέση τους κι αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Ο Παύλος ανακαλύπτει την αλήθεια ότι η σχέση τους κρατά για πολύ καιρό. Όταν η Αργυρώ, η Μαρίνα κι η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνουν πως γνωρίζει, τρέμουν από το φόβο κι είναι σίγουρες πως μία νέα βεντέτα είναι προ των πυλών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα