Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο!

Σασμός: Ο Αστέρης  σώζει τον Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο!

Τα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» όταν ο Αστέρης θυσιάζεται για χάρη του Παύλου σώζοντάς του τη ζωή.

Όλα ξεκινούν όταν το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγεται στις φλόγες και ο Παύλος βρίσκεται εκείνη τη στιγμή απ’έξω και τρέχει να τη σώσει. Η φωτιά, όμως, στο σπίτι των Σταματάκηδων εγείρει ερωτήματα και αναζωπυρώνει την βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

 Τότε, τα ξαδέρφια Σταματάκηδες, ο Νικολής κι ο Δημητρός αναλαμβάνουν δράση κι αποφασίζουν να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες καίγοντας τη γη τους. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο φτάνει στα αυτιά του Νικηφόρου, ο οποίος τους καρφώνει στον Μαθιό και τον Αστέρη.

 Έτσι, γνωρίζοντας τι πάνε να κάνουν τρέχουν στα κτήματα, όπου έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα. Ο Δημητρός ετοιμάζεται να πυροβολήσει με τον Παύλο. Ο Αστέρης, όμως, με γρήγορα αντανακλαστικά του επιτίθεται και σώζει τον Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο.

 Ο Αστέρης θυσιάζει τη ζωή του για τον Παύλο κι ο Βρουλάκης του είναι ευγνώμων. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ορμά στον Νικολή προκειμένου να τον ακινητοποιήσει. Γρήγορα φτάνει η αστυνομία στον χώρο και οι Σταματάκηδες συλλαμβάνονται.

Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Καλλιόπης, η οποία γίνεται έξω φρενών με τους γιους της που ευθύνονται για τη σύλληψη των Σταματάκηδων στον «Σασμό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα