Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Τηλεοπτική συνάντηση για δεύτερη φορά στην ιστορία την Παρασκευή

Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Τηλεοπτική συνάντηση για δεύτερη φορά στην ιστορία την Παρασκευή

Τηλεοπτική συνάντηση μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Ρούλας Κορομηλά για δεύτερη φορά στην ιστορία θα δει το ελληνικό κοινό την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. Έπειτα από 27 χρόνια οι παρουσιάστριες θα συναντηθούν.

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης (23/11) στον «αέρα» της εκπομπής της «Ελένη» στο Mega αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη και τόνισε πως της φαίνεται σαν ψέμα και πως έχει πολλά να ρωτήσει την Ρούλα Κορομηλά.

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Μία φορά μόνο κατάφερα να δω και να συνομιλήσω με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε: παρουσιάστρια… Μιλάω για τη Ρούλα Κορομηλά. Ενώ και οι δύο ήμασταν πολλά χρόνια στην τηλεόραση μόνο μια φορά καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί και είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, μια εκπομπή που εκείνη ξεκίνησε και ανέδειξε. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στον ΑΝΤ1. Από τότε την Ρούλα δεν την ξαναείδα.

Δεν είχαμε προσωπική επαφή, δεν είχαμε τηλέφωνο η μία της άλλης όλα αυτά τα χρόνια. Όταν μου είπαν αυτή τη φορά ότι θα βρεθούμε με τη Ρούλα, είπα απίστευτο. Είπα πώς θα βρεθούνε δύο γυναίκες που η καθεμία έχει κάνει τη διαδρομή της αλλά δεν έχουν βρεθεί ποτέ; Πώς θα νιώσουμε όταν καθίσουμε και οι δύο σε ένα καναπέ αλλά δεν έχουμε ξαναπεί άλλη κουβέντα;

Λίγο πριν ξεκινήσω την εκπομπή την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες και μιλάγαμε χρόνια. Την ώρα που την πήρα λέω τι θα σκέφτεται αυτή η γυναίκα… που δεν έχουμε μιλήσει τόσα χρόνια. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω με τη Ρούλα. Έχω χιλιάδες πράγματα στο μυαλό μου να την ρωτήσω. Και να σας πω κάτι; Θα ήθελα και η ίδια να με ρωτήσει πράγματα. Πώς να νιώθουν δύο γυναίκες που πέρασαν από τον ίδιο χώρο, μεγάλωσαν, ωρίμασαν και γεύτηκαν τόσα πολλά;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Η προηγούμενη συνάντηση που είχαν η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη ήταν το 1995.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα