Εξέλιξη βόμβα! Όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 σε ελεύθερη μετάδοση από τον ΑΝΤ1

Εξέλιξη βόμβα! Όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 σε ελεύθερη μετάδοση από τον ΑΝΤ1

Εξέλιξη… βόμβα για τη τηλεοπτική μετάδοση του Μουντιάλ 2022, καθώς φαίνεται πως ο ANT1 θα μεταδίδει όλα τα ματς της διοργάνωσης από ελεύθερο κανάλι, μετά τα προβλήματα στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο ΑΝΤ1+ θα μετέδιδε περίπου τα μισά παιχνίδια της διοργάνωσης. Παρουσιάστηκαν όμως πολλά τεχνικά προβλήματα στην σχετική ιστοσελίδα, καθώς οι συνδρομητές δεν μπορούσαν να συνδεθούν ή να δουν σε live stream τους αγώνες του Μουντιάλ!

Ως άμεση λύση, ο ΑΝΤ1 ενημέρωνε πως οι αγώνες θα μεταδίδονταν στο ελεύθερο κανάλι ή στην ιστοσελίδα του σταθμού (δωρεάν), όπως και έγινε.

Όλο το Μουντιάλ σε ελεύθερη μετάδοση
Όμως η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, όπως αναφέρει το sdna.gr, είναι ότι όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ θα μεταδίδονται από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 αλλά και από το Μακεδονία TV!

Παράλληλα, όσον αφορά τα χρήματα που έχουν δώσει οι συνδρομητές προκειμένου να εγγραφούν στο ΑΝΤ1+, το κανάλι αναμένεται να κάνει επιστροφή χρημάτων, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν μιλάμε για μερική ή ολική επιστροφή του ποσού, σε όσους εγγράφηκαν το τελευταίο 15ημερο/μήνα.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι του Αμαρουσίου αναφορικά με την συγκεκριμένη απόφαση, ίσως και μέσα στη μέρα ή το αργότερο αύριο Τετάρτη (23/11). Θ’ αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν δοθεί μία έσχατη ευκαιρία στον ΑΝΤ1+…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα