Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος αποκαλύπτεις τους λόγους που χώρισε από τη Μυρτάλη

Ο Χρήστος αποκαλύπτεις τους λόγους που χώρισε από τη Μυρτάλη και όλοι ανησυχούν ακόμη περισσότερο για τη συμπεριφορά της

Κυριακή 13/11: Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες, η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει.

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και τη βάπτιση. Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα πετυχαίνει τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό, καθώς θέλει να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά. Η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται.

Σε μία προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής. Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία και τη διώχνει από τη Μαδρίτη. Η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν, αλλά η αντίδρασή της δεν θα είναι η αναμενόμενη. Η Χάιδω απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο κι εκείνος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στη Μαργαρίτα για βοήθεια. Ο Σωκράτης φτάνει όλο και πιο κοντά στη αλήθεια.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα