Ελεονώρα Μελέτη: Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ

Ελεονώρα Μελέτη: Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ

Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου....

 Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ.

Δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» αναφέρθηκε σε μια δική της κακή συνεργασία.

 «Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μίας ομάδας και ο σταθμός να βγαίνει και να λέει “ναι όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”. Παρά την απόφαση αυτή που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μία στήριξη σε όλο αυτό.

 Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου.

 Είπα φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα