Οι νέες τηλεοπτικές σειρές που πρέπει να ξέρετε. Σήμερα πολλές πρεμιέρες

Οι νέες τηλεοπτικές σειρές που πρέπει να ξέρετε. Σήμερα πολλές πρεμιέρες

Πλήθος ελληνικών σειρών μυθοπλασίας περιλαμβάνει η φετινή τηλεοπτική σεζόν, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά από την τεράστια επιτυχία που σημειώσαν τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και την επιστροφή του τηλεοπτικού κοινού στο είδος της μυθοπλασίας, όλα τα ιδιωτικά κανάλια έχουν προσθέσει στα προγράμματά τους τουλάχιστον μία.

Οι σειρές που θα δούμε φέτος περιλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα ειδών, καθώς θα έχουμε δραματικές, κωμικές, αστυνομικές, ψυχολογικές, σειρές εποχές, άλλες που βασίζονται σε βιβλία, αλλά και νέα είδη που στηρίζονται σε ένα κράμα μουσικής σάτιρας και κωμωδίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η φετινή σεζόν είναι μία από τις πιο παραγωγικές τηλεοπτικά και ο ανταγωνισμός αναμένεται πάρα πολύ μεγάλος. Ποιες θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν και ποιες θα "χαθούν" στην πορεία; Πώς θα μοιράσει το τηλεοπτικό κοινό τον χρόνο του και ποιες θα γίνουν τα απόλυτα trends;

Μερικές από τις νέες σειρές έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο, οι περισσότερες θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, από Οκτώβριο αναμένονται μερικές ακόμη, με τη λίστα να μεγαλώνει. Ακολουθεί ένας οδηγός με τις νέες σειρές που προβάλλονται αυτή τη σεζόν και όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για την καθεμία.

Οι νέες σειρές που κάνουν πρεμιέρα
Φλόγα και άνεμος
Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του στη νέα δραματική ιστορική σειρά μυθοπλασίας "Φλόγα και άνεμος" της ΕΡΤ, που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου. Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας. Πώς, όμως, γνώρισε ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου; Μέσα από το καλειδοσκόπιο σε παράλληλη δράση ακολουθούμε τους ήρωες, από τα πρώτα τους χρόνια ώς τη γνωριμία, τον έρωτα, τον γάμο και τον χωρισμό τους το 1951.

Πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη,, Άρης Λεμπεσόπουλος, Δημήτρης Καταλειφός, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Παπαφωτίου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Λευτέρης Βασιλάκης, Αργύρης Πανταζάρας, Λένα Παπαληγούρα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αναστάσης Ροϊλός, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Λυδία Σγουράκη, Γεράσιμος Σκαφίδας, Θέμης Πάνου, Γιώργης Χριστοδούλου, Αργύρης Αγγέλου, Ισιδώρα Δωροπούλου , Ελίνα Γιαννάκη, Χριστόδουλος Στυλιανού, Μιχάλης Συριόπουλος, Εύα Σιμάτου, Δημήτρης Μαύρος, Νικόλας Μπράβος, Γωγώ Κωβαίου.

Πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 22.00. Κάθε Σάββατο στις 22.00, στην ΕΡΤ ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε τα βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα