Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Λιάγκας: Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω

Δούκισσα Νομικού – Γιώργος Λιάγκας: Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω

Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω. Σήμερα τι ώρα βγήκα; 11:30 πήγε; Εντάξει, μπορεί να πάει στις 12, μία παρά…
Γιώργος: Ό,τι η επικαιρότητα μας επιτάσσει.

Η έναρξη του «Πρωινού» με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά χωρίς τη Δούκισσα Νομικού προκάλεσε ερωτηματικά.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε γύρω στις 11.30 στο πλατό της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα να την καλωσορίζει. «Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού».

 Με την όμορφη Δούκισσα να κάνει είσοδο και να λέει: «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη.

 Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες».
Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε γιατί δεν ήταν από την αρχή της εκπομπής εκείνη απάντησε: «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά».

 «Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια», είπε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα