Σασμός: Eπιστρέφει και θα φέρει τα πάνω κάτω - Η βεντέτα τελειώνει με αίμα!

Σασμός: Eπιστρέφει και θα φέρει τα πάνω κάτω - Η βεντέτα τελειώνει με αίμα!

Ο Σασμός επιστρέφει και θα φέρει τα πάνω κάτω. Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έπειτα από 20 χρόνια απουσίας αναστατώνει την Καλλιόπη, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του από το ένοχο και σκοτεινό παρελθόν τους.

 Η εισαγγελέας Ξενάκη δεν ξεχνά την έχθρα που έχει με τους Σταματάκηδες που ανακατεύτηκαν στον γάμο της με τον Παύλο, αλλά προσπαθεί να κάνει ψύχραιμα και αμερόληπτα τη δουλειά της και να υπηρετήσει το δίκαιο όταν αναλαμβάνει την υπόθεση του Μαθιού!

 Η Θοδώρα γίνεται το μήλον της Έριδος ανάμεσα στον αστυνομικό Ορφανό και σε έναν ιδιοκτήτη μπαρ στο Ρέθυμνο που η αστυνομία παρακολουθεί στενά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος πιάνει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη και καταλαβαίνει πως το παιχνίδι χάθηκε…

 Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Τηλέραμα στο επίκεντρο μιας νέας κόντρας θα βρεθεί η Καλλιόπη. Η καπετάνισσα δεν βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, καθώς οι δυο τους έχουν κόντρα από παλιά και επιδιώκουν ο ένας την… εξαφάνιση του άλλου… Στο παρασκήνιο της μεταξύ τους σχέσης, βέβαια, υπάρχουν και πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει, πράγματα που θα μπορούσαν να διαλύσουν τις δύο οικογένειες!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα