Η Γη της Ελιάς: Οι 8 σκηνές που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές στα πρώτα επεισόδια

O δεύτερος κύκλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει με ανατροπές τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι εξελίξεις από την αρχή θα είναι συγκλονιστικές και θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. 

Ακολουθούν οι οκτώ σκηνές που πρόκειται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στα πρώτα επεισόδια, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσίρκα.

Ο Β’ κύκλος της σειράς αρχίζει με τη σύλληψη της Αθηνάς και την προσπάθειά της να αποδείξει πως είναι αθώα και δεν σκότωσε εκείνη τον Δημήτρη. Ωστόσο, όπως θα δούμε, ο Κουράκος έχει σημαντικά ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της και έτσι η γυναίκα οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα, οι οποίοι διατάζουν την προφυλάκισή της, μέχρις ότου γίνει η δίκη.

Μόνο που, από την πρώτη ημέρα στη φυλακή, η Αθηνά περνάει δύσκολες στιγμές. Αρχικά δέχεται μία άγρια και βίαιη επίθεση.

Στο πλευρό της βρίσκεται μία άλλη συγκρατούμενή της, η Βαγγελιώ (Ελπίδα) η οποία δείχνει να έχει καλό χαρακτήρα. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που αποκαλύπτεται ο σκοτεινός ρόλος της και ο απώτερος σκοπός της. Λίγο καιρό αργότερα, η ημέρα της δίκης της Αθηνάς φτάνει και εκεί καλούνται πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον της για να καταθέσουν, άλλοι υπέρ της και άλλοι εναντίον της. Η Μαρία, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, υποστηρίζει την κόρη της,

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο  στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα