Alpha, ΕΡΤ και MEGA: Ολες οι νέες σειρές που θα δούμε την επόμενη σεζόν

Alpha, ΕΡΤ και MEGA: Ολες οι νέες σειρές που θα δούμε την επόμενη σεζόν

Η ελληνική μυθοπλασία έχει ανθίσει ξανά τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη, χαρίζοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Alpha, η ΕΡΤ1 και το MEGA συνεχίζουν για άλλη μία χρονιά δυναμικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά τους με νέες σειρές, που θα μας κρατήσουν συντροφιά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη νέα μεγάλη παραγωγή του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Αθήνα και πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε φυσικούς χώρους. Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ’80. Με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, τα φανταχτερά ρούχα και τους δυνατούς προβολείς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας. Αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα.

Τους χαρακτήρες που θ' αλλάξουν τις νύχτες μας, ενσαρκώνει ένα επιτελείο εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στο χώρο: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, κ.α. Η δραματική σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, με τη σκηνοθεσία να υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Γιάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

διαβάστε αναλυτικά για όλες τις νέες σειρές και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα