Εμπρησμός στον Real FM: Δύο οι δράστες της επίθεσης – Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Εμπρησμός στον Real FM: Δύο οι δράστες της επίθεσης – Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Δύο ήταν οι δράστες της επίθεσης στο κτίριο του Real FM στο Μαρούσι, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες φέρεται να προσέγγισαν στο σημείο από την οδό Παρνασσού, βγήκαν μπροστά στο κτίριο και στη συνέχεια ανέβηκαν τις σκάλες που οδηγούν στην είσοδο, όπου τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελούνταν από τρία γκαζάκια και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.

Οι δύο δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια όταν διέπραξαν την επίθεση και παρότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο κτίριο, το έργο των Αρχών για να τους ταυτοποιήσουν θεωρείται δύσκολο.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 3:07 τα ξημερώματα για τη φωτιά και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις, όπου εντόπισαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού.

Όπως διαπιστώθηκε, δύο από τα γκαζάκια είχαν σκάσει, το τρίτο ήταν διογκωμένο, ενώ εντοπίστηκαν και υπολείμματα από το μπουκάλι.

Σώθηκε εργαζόμενη την τελευταία στιγμή
Εργαζόμενη που βρισκόταν στο κτήριο εκείνη την ώρα, κατέβηκε με τη βοήθεια των πυροσβεστών από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Οι μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο.

Η εργαζόμενη που απεγκλωβίστηκε από το κτήριο ήταν στον πρώτο όροφο όπου είναι τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα