Σασμός: Ο Αστέρης σώζει την Αργυρώ - Έρχεται σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Σασμός: Ο Αστέρης σώζει την Αργυρώ - Έρχεται σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Η Μαρίνα και ο Αντώνης ετοιμάζονται για γάμο, όπως και η Βασιλική με τον Μαθιό. Ο Αγγελος συγκρούεται με τον Κώστα για την Άσπα, αλλά και με τους Σταματάκηδες, για το κτήμα τους που θέλει να αγοράσει.

Η Καλλιόπη δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Και ενώ η σχέση της Αργυρώς με τον Σταύρο αρχίζει να φθείρεται, ανακαλύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα ξεπεράσει χάρη στην παρέμβαση του Αστέρη!

Μαρίνα και Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν στη ζωή τους. Αλλά ενώ μοιράζονται, επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά, δυο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Από τη μία ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στο πρόσωπο, του Σταύρου, ο οποίος, χωρίς να το καταλάβει, τον βοηθά να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Από την άλλη, ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι της σύγκρουσης του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες...

Ο Σταύρος, ψάχνοντας για συμπαίκτη, θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι πραγματικά τηλεφωνεί στον Αστέρη, που του έχει αποκρύψει την αληθινή του ταυτότητα.

Στο μεταξύ, τα δύο ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το σχέδιο του Αγγέλου για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωράει κανονικά.

 
Ο Αστέρης, ανυποψίαστος ακόμα για το ποιος είναι ό αγοραστής...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr