Σασμός: Η Σεμίνα θα καταθέσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στη δίκη

Σασμός: Η Σεμίνα θα καταθέσει και θα φέρει τα πάνω κάτω στη δίκη

Ο «Σασμός» πλησιάζει την πιο κρίσιμη καμπή του. Ενώ «τρέχει» η δίκη του Αστέρη, στο παρασκήνιο ο Καραπάνος, παρακινημένος από την συμπάθεια που τρέφει στον νεαρό Σταματάκη, έχει βάλει λυτούς και δεμένους να ψάχνουν για τη Σεμίνα.

 Όμως η Σεμίνα, μόλις αντιλαμβάνεται ότι την αναζητούν, εξαφανίζεται.

Ο Καραπάνος διακόπτει την κουβέντα του Γεράσιμου με τη Στέλλα στο γραφείο της αργά το βράδυ για να απαιτήσει να είναι παρούσα την επομένη στο επισκεπτήριο.
Ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται τον εκνευρισμό της δικηγόρου, η οποία έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον του πολλαπλώς και ιντριγκάρεται. Όμως εκείνη αρνείται να του πει οτιδήποτε για το θέμα που την απασχολεί.

Ενώπιος ενωπίω με τη Στέλλα, ο Καραπάνος την ενημερώνει για την πορεία των ερευνών για τη Σεμίνα. Αυτό που τον απασχολεί είναι ο λόγος που η Σεμίνα φοβάται τόσο να κάνει την εμφάνισή της. Και, απ’ ό,τι φαίνεται, η εξήγηση της δικηγόρου, ότι η αιτία που η τέως αρραβωνιαστικιά του Πετρή φοβάται τη σκιά της είναι το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκε, δεν τον ικανοποιεί.

Τελικά, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, η Σεμίνα εντοπίζεται. Και, κόντρα στον φόβο της Στέλλας ότι ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους εξαντλείται, εμφανίζεται στο δικαστήριο, ανατρέποντας τα προγνωστικά με την κατάθεσή της.

 Το πως θα την παγιδέψουν οι άνθρωποι του Καραπάνου θα το δούμε απόψε.

Η Σεμίνα θα κάνει την εμφάνισή της αγνώριστη σε σχέση με την κοπέλα που άφησε πριν από δύο χρόνια περίπου την Κρήτη. Θα καταθέσει όσα είδε να συμβαίνουν στο βουνό την ημέρα που σκοτώθηκε ο Πετρής και θα φέρει τα πάνω κάτω στη δίκη.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στη δικαστική αίθουσα και στα πέριξ, ο Μαθιός πρέπει να βρει τρόπο να κλείσει το στόμα του Διακομανόλη, ο οποίος τον έκανε τσακωτό με τη Βασιλική.

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα