Σασμός: Η Στέλλα έτοιμη για τη δίκη του Αστέρη με στοιχεία φωτιά στα χέρια της!

Σασμός: Η Στέλλα έτοιμη για τη δίκη του Αστέρη με στοιχεία φωτιά στα χέρια της!

Μπορεί ο Αστέρης να αρνείται να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η δικηγόρος του, όμως, είναι διατεθειμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, προκειμένου να τον αθωώσει. Η Στέλλα είναι έτοιμη για τη δίκη του Αστέρη, έχοντας στα χέρια της στοιχεία που ρίχνουν φως στην υπόθεση.

Λίγες μέρες πριν οδηγηθούν στα δικαστήρια, η Στέλλα κρατά στα χέρια της στοιχεία – φωτιά κατά του Πέτρου και της οικογένειας. Η στάση της στο δικαστήριο θα προκαλέσει εντάσεις, με τους ενόρκους να διχάζονται. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός τρέμουν στην ιδέα πως ο Αστέρης θα παραμείνει στη φυλακή, ως ισοβίτης. Ωστόσο, τα στοιχεία που παρουσιάζονται στη δίκη, ανατρέπουν την υπόθεση γύρω από το μοιραίο αυτό φονικό.

Η Στέλλα αναφέρει πως στο όπλο βρέθηκαν αποτυπώματα, τόσο του Πετρή, όσο και του Αστέρη. Αυτό το γεγονός, δηλώνει συμπλοκή. Μάλιστα, το σπασμένο παράθυρο στο αυτοκίνητο, αλλά και οι 7 κάλυκες από το όπλο του Πετρή στο έδαφος, αποδεικνύουν πως εκείνος επιτέθηκε πρώτος. Το πιο ισχυρό στοιχείο από όλα, είναι η κατάθεση της Σεμίνας. Τα αποτυπώματά της βρέθηκαν στο χώμα και στα αντικείμενα που είχε ο Πετρής πάνω του εκείνη την ημέρα. Η Σεμίνα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, ταράζοντας σημαντικά τους Βρουλάκηδες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα