Survivor – Ταραμπάνκο: Όταν μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη η Μαριούπολη που είναι η πόλη μου ήμουν τελείως χαμένη

Survivor – Ταραμπάνκο: Όταν μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη η Μαριούπολη που είναι η πόλη μου ήμουν τελείως χαμένη

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor, με το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία να περιγράφει πώς ένιωσε όταν ενημερώθηκε για τη ρωσική εισβολή στην πατρίδα της.

Επίσης, αναφέρθηκε για όσα πέρασε στο Survivor, για την αποχώρησή της, για τις σχέσεις με τους άλλους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης και για την κακή της φετινή απόδοση στα αγωνίσματα.

Ο Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για το Survivor
«Την πρώτη στιγμή που μου το είπανε τα έχασα. Έχουμε 2022 κι ακόμη υπάρχει πόλεμος; Να πεθαίνει κόσμος; Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη (σ.σ. Μαριούπολη). Ήμουν τελείως χαμένη, αγχώθηκα για τους συγγενείς μου, τουλάχιστον είναι όλοι καλά. Είναι όμως πολύ εγωιστικό να είμαι καλά επειδή είναι καλά οι δικοί μου», τόνισε.

Για την αποχώρησή της από το Survivor ανέφερε: «Ο κύκλος έκλεισε όμορφα, με σωστό τρόπο. Το τηλεοπτικό αποφάσισε κι όχι όπως πέρσι το σώμα μου, οι γιατροί και το οξυγόνο». 
Όσο για την πεσμένη της απόδοση σε σχέση με το περσινό Survivor, είπε: «Φέτος δεν ήμουν πολύ καλή στα αγωνίσματα γιατί μπήκα στα μισά και μετά από κορονοϊό. Πέρσι είχαμε μπει όλοι μαζί στην ίδια κατάσταση»....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βιντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα