Survivor: Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος

Survivor: Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος

Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά ότι η θέση της στο Survivor δεν είναι δημοσίου υπαλλήλου, χωρίς να θέλω να θίξω τους δημόσιους υπαλλήλους ...

Ο Τάκης Καραγκούνιας έριξε τα καρφιά του για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ο παίκτης των Διασήμων μιλώντας στην κάμερα τόνισε: “Την ώρα που με τράβαγε η Κάτια και η Ναυσικά, η Κάτια προσπαθούσε με όλο της είναι, όπως κάνει πάντα, η Ναυσικά έχω παρατηρήσει πως έχει χάσει τις δυνάμεις της, είναι και καιρό εδώ, έχουμε δει να χωλαίνει συνέχεια, δεν αντέχει, της βγαίνουν νευρά. Εγώ προσπαθούσα να της δώσω… να βγάλει ό, τι έχει από δυνάμεις”.

“Θα πρέπει να καταλάβει η Ναυσικά ότι η θέση της στο Survivor δεν είναι δημοσίου υπαλλήλου, χωρίς να θέλω να θίξω τους δημόσιους υπαλλήλους”, συνέχισε ο Τάκης Καραγκούνιας και κατέληξε: “Απλά θέλω να πω ότι δεν είναι θέσεις μόνιμες. Γιατί και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν κυρώσεις, αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Θα πρέπει να προσφέρει περισσότερο αγωνιστικά. Κάποιες στιγμές πιστεύει πως δεν την αγγίζει κανένας, διότι είναι στην παρέα με τον Άρη Σοϊλέδη. Υπάρχουν και άλλες παίκτες και βλέπουν διαφορετικά την κατάσταση αυτή”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα