Σασμός spoiler: Νύχτα τρόμου για τρεις γυναίκες. Το ύπουλο σχέδιο. Η συνάντηση Αστέρη – Καλλιόπης

Σασμός spoiler: Νύχτα τρόμου για τρεις γυναίκες. Το ύπουλο σχέδιο. Η συνάντηση Αστέρη – Καλλιόπης

Ο Σασμός κλέβει κάθε βράδυ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με τις τελευταίες εξελίξεςι ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες να έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων. Μετά τον θάνατο του Πετρή και τη φυλάκιση του Αστέρη, Μαρίνα και Καλλιόπη είναι διαλυμένες, ενώ ο Μαθιός καθημερινά ζει υπό την απειλή της εκδίκησης. Μάλιστα, ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με την ενέδρα θανάτου που στήνουν εναντίον του οι Βρουλάκηδες.

Σασμός: Το αδίστακτο σχέδιο της Καλλιόπης
Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως για να διαφυλάξει πως ο γιος της θα παραμείνει ασφαλής, πρέπει να διαλύσει μια για πάντα τους Βρουλάκηδες. Έτσι, όπως γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, επεξεργάζεται σχέδια για να απαλλαγεί από την οικογένεια της Μαρίνας. Θέλει να τους διώξει μακριά από το χωριό και για να το πετύχει στήνει ένα αδίστακτο σχέδιο.

Μια νύχτα θρίλερ θα εκτυλιχθεί στα επόμενα επεισόδια στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ. Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων μιας και ένας αδίστακτος άντρας τις απειλεί.

Σασμός: Η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα