Μαρία Τζομπανάκη: Έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου - Η Καλλιόπη δεν έχει ενοχές

Μαρία Τζομπανάκη: Έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου - Η Καλλιόπη δεν έχει ενοχές

Στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου -γιατί είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση- έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου και λέω: Πάρε βαθιά ανάσα! Πώς είσαι έτσι; Έτσι είσαι; Μετά έλεγα: Την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι και το ξέχασα αυτό.

Η Μαρία Τζομπανάκη άνοιξε το σπίτι της στον Σασμό στην εκπομπή Happy Day για το ρόλο της και για την εμφάνισή της στην τηλεόραση μετά από χρόνια.

Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα. Τώρα είμαι μια γυναίκα που κρατάει τη μεστότητα από τη μια και από την άλλη, τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δεν φεύγει. Όταν είναι μόνο όμορφα τα μάτια μας αλλά δεν έχουμε βλέμμα όμορφο, κάποια στιγμή αυτό φεύγει.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όταν αποφάσισε να ενσαρκώσει τον ρόλο της Καλλιόπης την είχε κάνει εικόνα στο μυαλό της πως θα είναι η ηρωίδα. Ο κόσμος στο δρόμο την ρωτάει «γιατί η Καλλιόπη δεν περιποιείται τα μαλλιά της;» με εκείνη να απαντά το εξής: «Πως γίνεται μια μάνα με τόσα δεινά να κάθεται μπροστά στον καθρέφτη και να περιποιείται τον εαυτό της».

 Όσο αναφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής αποχής, η ηθοποιός απάντησε με χιούμορ, «Έπαθα σοκ με την εμφάνιση μου στην τηλεόραση. Είχα να παίξω 15 χρόνια και είπα, πώς είσαι έτσι;»

«Ο ρόλος της Καλλιόπης είναι ένας ρόλος που δεν έχει ενοχές. Ότι κάνει αυτή η ηρωίδα πιστεύει πως είναι σωστό. Βασικό μέλημα της είναι να είναι καλά τα παιδιά της. Κάθε φορά που στέκεται μπροστά στην Παναγία παραδέχεται, εγώ τι μάνα είμαι; Πως έκανα τα παιδιά μου φονιάδες;» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Μαρία Τζομπανάκη.

 Στην ερώτηση που αφορούσε αν θα ερωτευθεί ποτέ η Καλλιόπη, απάντησε πως «Η Καλλιόπη δεν πρόκειται να ερωτευθεί ποτέ. Η χήρα φοράει πάντα μαντήλι και μακρύ μανίκι. Μέρα νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη». Αυτά μεταξύ άλλων αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη για τον Σασμό και τον πολυδιάστατο ρόλο της Καλλιόπης, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Απολύστε την στο παραπάνω βίντεο.

Στη συνέχεια μίλησε για το σύζυγό της που ζει μόνιμα στην Αμερική. «Ο Γιάννης ήξερε ότι εγώ δεν θα είμαι καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Αυτό το είχα πει από την αρχή, Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του κάθε λεπτό.

 Εγώ μέρα νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη, είμαι αγκαλιά με την Καλλιόπη. Η χιλιομετρική απόσταση δεν είναι, μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο φτάνεις. Είναι και τα ηλεκτρονικά μέσα πια, που μπορείς να κοιμηθείς και να σου λέει παραμύθια στο μαξιλάρι σου. Είναι ένας άνθρωπος ώριμος και πάρα πολύ συνειδητοποιημένη η σχέση μας. Δεν κάναμε αυτόν τον γάμο για να γυρνάμε μετά δεξιά και αριστερά. Αστείο μου φαίνεται». 

Και κλείνοντας εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου ήταν ένας βασικός λόγος για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη, μαγικό. Δεν περιγράφεται με λόγια».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα