Κόλαφος κατά του Σάκη Ρουβά το Πρωινό: Έχει τρικυμία στο κεφάλι – Παρουσιάζει με autocue

Κόλαφος κατά του Σάκη Ρουβά το Πρωινό: Έχει τρικυμία στο κεφάλι – Παρουσιάζει με autocue

Την απορία και την αγανάκτησή τους εξέφρασαν οι συντελεστές του Πρωινού για τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη δήλωση «αγάπης».

«Είναι πολύ ωραίο το κεφάλι του Σάκη, αλλά έχει μεγάλη τρικυμία. Οι σκέψεις, όπως τις διατύπωσε, με τη σειρά που τις διατύπωσε, το χρόνο που χρησιμοποίησε, ενεστώτας, δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι κάθε κουβέντα μας σε αυτή την περίσταση βαραίνει κάποιους ανθρώπους που έχουν υποστεί το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί. Έχουν υποστεί παρενόχληση και βιασμό. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, έχει πολύ ωραία οδοντοστοιχία, αλλά καλό θα είναι τα δόντια να κρατάνε τις λέξεις μέσα. Να τις περνάνε από τη διαδικασία του μυαλού και μετά να βγαίνουν» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μια εξάρτηση;» διερωτήθηκε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

«Τον είδαμε να χαμογελάει την ώρα που μιλούσε γι’ αυτή την ιστορία. Χαμογελούσε ενώ μιλούσε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Ακούσαμε τον κύριο Ρουβά να βγάζει ένα λογύδριο ακατάληπτο, σε κανένα σημείο δεν αναφέρθηκε σε αυτούς τους ανθρώπους που τους έχει πονέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Δεν είδαμε συγγνώμη, αν και δεν θα άλλαζε κάτι» τόνισε η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα