Γη της Ελιάς: Θα διαλύσει τα πάντα η Ιουλία για τον Στάθη;

Ραγδαίες εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα αναστατώνουν τους ήρωες της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς». Όσα θα δούμε από την Κυριακή 13 έως την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στο MEGA.

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 146 (Κυριακή 13 Φεβρουαρίου): Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης αρνούνται να πιστέψουν πως ο Θεοδόσης τούς εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Ψάχνουν τα νοσοκομεία, φοβούμενοι μήπως έπαθε κανένα ατύχημα. Η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξη αρχίζει να χειροτερεύει, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του τού γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στις ζωές τους. Ο Στάθης εξοργίζεται από τον τρόπο με τον οποίο τον αποφεύγει η Ιουλία και ακούγονται βαριές κουβέντες από εκείνον.

Παράλληλα, ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως η παραμονή του στο σπίτι είναι προσωρινή. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χωρίσει κανονικά με την Αρετή και θα έχει φύγει. Η Αντιγόνη μετακομίζει στο σπίτι του Ισίδωρου και ο Μάνος περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα αυτής της συγκατοίκησης

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα