Σασμός: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στην Αργυρώ και τη Μαρίνα ποιος είναι ο πατέρας του

Σασμός: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στην Αργυρώ και τη Μαρίνα ποιος είναι ο πατέρας του

Η Στέλλα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός πηγαίνει στο ιατρείο του Άγγελου και του ζητάει να μιλήσουν και να του εξηγήσει τι έχει γίνει.

Ο Άγγελος της λέει ότι κι εκείνος την είχε ανάγκη και είχε πράγματα να μοιραστεί μαζί της αλλά εκείνη δεν ήταν κοντά του. Η Στέλλα του ζητάει να μην την διώξει αλλά η απάντηση του Άγγελου δεν είναι αυτή που περίμενε. Ο Άγγελος αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα.

 Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν ήταν αυτή που πίστευε μέχρι τώρα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. 

Εκμυστηρεύεται στον Μανόλη ότι ο μόνος λόγος που είπε για τον Πέτρο ήταν για να τον «τραβολογάνε» στην αστυνομία. Ο Μανόλης της λέει για τον εφιάλτη που έβλεπε όταν παραμιλούσε στον ύπνο του και η Θοδώρα καταρρέει στην αγκαλιά του. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα