Οι πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις των διάσημων – Τους θυμάστε;

Οι πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις των διάσημων – Τους θυμάστε;

Αναδείχθηκαν σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής και της τηλεόρασης. Πως ήταν όμως οι μεγάλοι αστέρες στα πρώτα βήματα της καριέρας τους;
Η Ελένη Μενεγάκη συστήθηκε στο κοινό το 1990 όταν συμμετείχε σε διαφημιστικό σποτ για σαμπουάν και στο video clip του «Προκαλείς» του Μιχάλη Ρακιντζή. Το επόμενο έτος βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Κοκτέιλ» και το 1992 δοκίμασε τις υποκριτικές της ικανότητες στη σειρά «Τα Μπακούρια».

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση στο σόου «Ciao ANT1». Στην ίδια εκπομπή πρωτοεμφανίστηκε το 1994 και ο Βασίλης Καρράς, ξεσηκώνοντας το κοινό με το πολυαγαπημένο «Άστην να λέει».

Το ημερολόγιο έγραφε 1993 όταν ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον Πρωινό Καφέ, κάνοντας τις θαυμάστριες να παραληρούν.

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε το 1994 την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, ενώ το 1995 ο Αντώνης Ρέμος συστήθηκε στο κοινό μέσα από την εκπομπή «Μπράβο».

Η Βίκυ Καγιά έγινε γνωστή στο κοινό το 1995 με ένα διαφημιστικό σποτ και την ίδια χρονιά έδωσε μία από τις πρώτες της συνεντεύξεις στην τηλεόραση.

Το 2006 ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε το μεγάλο βήμα και συμμετείχε στο ριάλιτι Dream Show, αποδεικνύοντας πόσο ταλαντούχος είναι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα