Σκοτεινή Θάλασσα – Πρεμιέρα απόψε για τη νέα δραματική σειρά. Η υπόθεση και τα πρώτα επεισόδια

Σκοτεινή Θάλασσα – Πρεμιέρα απόψε για τη νέα δραματική σειρά. Η υπόθεση και τα πρώτα επεισόδια

Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου «Σκοτεινή θάλασσα» κάνει πρεμιέρα στο MEGA απόψε, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, στις 22:30, και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30.
Η «Σκοτεινή θάλασσα» πραγματεύεται την απώλεια και αναζητά τη λύτρωση των ηρώων, συνδυάζοντας το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

«Η Σκοτεινή θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου και πραγματεύεται την ιστορία γύρω από την εξαφάνιση μια κοπέλας. Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας και είναι διπολικός. Για τις ανάγκες του ρόλου συμβουλευτήκαμε ψυχίατρους και έκανα μια προσωπική έρευνα μαζί με το σκηνοθέτη και το σεναριογράφο», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA.

«Η πιο δύσκολη σκηνή τεχνικά ήταν αυτή με το ατύχημα με το αυτοκίνητο. Για αυτή τη σκηνή με είχαν βάλει σε ένα ειδικό αυτοκίνητο το οποίο γύριζε. Μου αρέσει πολύ που συνεργάζομαι με τη Θέμιδα Μπαζάκα, κάνει τη μητέρα μου», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Οι χαρακτήρες της σειράς είναι τόσο σύνθετοι ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα