Σασμός: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια: Βλέπει τον γιο της με την κόρη του Βρουλάκη!

Σασμός: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια: Βλέπει τον γιο της με την κόρη του Βρουλάκη!

Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να ξέρουν πως η Καλλιόπη καραδοκεί! Το ζευγάρι αυτό περιμένει πως και πως να συναντηθεί, για να φουντώσει ο έρωτάς τους, κρυφά από τα βλέμματα του κόσμου.

Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη έχουν κάνει μία ανίερη συμμαχία, κρατώντας το στόμα τους κλειστό. Δεν πρέπει να φτάσει η αλήθεια στα αυτιά του Άγγελου, δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η ιστορία.

 Ενώ η Καλλιόπη παλεύει να ηρεμήσει, παλεύει να σταθεί στα πόδια της και να προλάβει το κακό, έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια: Βλέπει τον γιο της με την κόρη του Βρουλάκη! Μία τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή, για να τα διαλύσει όλα.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ αγκαλιάζονται και φιλιούνται, χωρίς να ξέρουν πως η Καλλιόπη βρίσκεται απέναντί τους. Βέβαια, εκείνοι δε την βλέπουν και συνεχίζουν να ζουν τον μεγάλο τους έρωτα.
Η Καλλιόπη, όμως, τους έχει δει και μέσα της καταρρέει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα μάτια της. Αντί για την Ανθούλα, τώρα είναι ο γιος της. Συνειδητοποιεί πως είναι καρμικό να μπλέκονται με τους Βρουλάκηδες. Ο πανικός την κυριεύει.

Παρόλο που κάθε φορά τρέχει στον παπά Μιχάλη να πει την αλήθεια, αυτή τη φορά σιωπά. Δεν λέει σε κανέναν τίποτα από όσα είδε, ούτε κάνει κάποια κίνηση να χωρίσει το ζευγάρι. Το σοκ της είναι μεγαλύτερο, από αυτό που είχε όταν είδε τον Μαθιό με την Βασιλική. Τα βήματά της την οδηγούν σε μοναστήρι…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα