Χαμός στο Twitter με Γαρδέλη – Αρναούτογλου: Ο σεβασμός, το παρελθόν και τα memes

Χαμός στο Twitter με Γαρδέλη – Αρναούτογλου: Ο σεβασμός, το παρελθόν και τα memes

Χαμός στο Twitter με την συνέντευξη του Σταμάτη Γαρδέλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τα σχόλια έπεσαν βροχή μετά την εκρηκτική συζήτηση τους, με το hashtag να σκαρφαλώνει στην κορυφή των trend.

Ο ηθοποιός και ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου διαφώνησαν για το παρελθόν και τις ταινίες με την συζήτηση να φουντώνει και να τίθεται ακόμη και ζήτημα σεβασμού του ενός προς τον άλλον.

Η συζήτηση άναψε για τα καλά με τον Γρηγόρη να επιμένει να μιλήσουν για την δεκαετία του ’80 και τις ταινίες του, όπως «Τα Τσακάλια» που έκαναν επιτυχία και στο εξωτερικό, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να επιμένει πως δεν υπάρχει λόγος να συζητούν για το παρελθόν και να επανέρχεται στη συμμετοχή του στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1 και το νέο του έργο με τίτλο «Αύριο», το οποίο, όπως είπε, εμπνεύστηκε από ένα “ζευγάρι” μέσα στην Φάρμα

Σε κάποια στιγμή της αντιπαράθεσης τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αντέδρασε, λέγοντας «Γιατί με πηγαίνεις στην “Φάρμα” και με τρέχεις, Σταμάτη μου. Εγώ την “Φάρμα” την παρουσίασα πριν από 20 χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Σε αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γαμώτο, δεν καταλαβαίνω».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για την εποχή που έκανε ταινίες ...

διαβάστε αναλυτικά, δείτε βίντεο και διαβάστε tweets στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα