GNTM 4: Μοιραία η σημερινή αποχώρηση πριν τον ημιτελικό

GNTM 4: Μοιραία η σημερινή αποχώρηση πριν τον ημιτελικό

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 το κλίμα είναι τεταμένο μετά την αποχώρηση της Αγάπης, ενώ τα υποψήφια μοντέλα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση.

Εξάλλου, όλα βρίσκονται στη τελική ευθεία για τον ημιτελικό, όμως σήμερα ένα άτομο θα έχει το μοιραίο κλικ και θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού.

Σήμερα λοιπόν, οι top 5 δέχονται την πρόσκληση του Γιώργου Καράβα για ένα πολύ σημαντικό casting. Εκπρόσωποι από τα τέσσερα κορυφαία πρακτορεία μόδας στην Ελλάδα, επισκέπτονται το σπίτι του GNTM 4 προκειμένου να γνωρίσουν και να εξετάσουν από κοντά τα φιλόδοξα μοντέλα. Έχοντας ήδη παρακολουθήσει την πορεία των υποψήφιων μοντέλων, οι έμπειροι επαγγελματίες των γραφείων κάνουν μια γενική αξιολόγηση, δίνουν σημαντικές συμβουλές και προβλέψεις και προχωρούν σε μια πρώτη «κοντινή» επαφή με αυτούς, που τους εντυπωσιάζουν περισσότερο.  
Μέσα από αυτή τη διαδικασία τα μοντέλα κάνουν ένα fast forward στη ζωή που τους περιμένει έξω από το show και παίρνουν μια γεύση για τις δυνατότητες τους ως επαγγελματίες μοντέλα. Η εμπειρία της πρώτης μέρας, μαζί με τα «ναι» και κυρίως τα «όχι», που φέρνει η διαδικασία του casting, λειτουργεί ως μεγάλο ξύπνημα για τα top models, που αντιλαμβάνονται πολύ πιο έντονα τη γλυκόπικρη φύση της δουλειάς τους.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα