Η Γη της ελιάς – Spoiler: Διπλό φονικό βουλιάζει σε πένθος τη Μάνη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη Γη της ελιάς με τις ανατροπές στη σειρά του Mega να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στα επόμενα επεισόδια ένα διπλό φονικό συνταράσσει την κοινωνία της Μάνης, καθώς μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες, σκορπά τον θάνατο όταν κάποιος δέχεται τέσσερις σφαίρες, ενώ ακόμη ένας άντρας πέφτει νεκρός.

Από τότε που αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση του με τη Στέλλα, ο Νικόλας έχει έντονη δραστηριότητα στο σενάριο και τις εξελίξεις.

Κυρίως με τη συμμαχία που είχε κάνει με την Χάιδω με σκοπό να ενοχοποιήσουν τον Στάθη. Πρόσφατα, όμως, η γυναίκα έμαθε ότι δεν έδωσε εκείνος την εντολή δολοφονίας για τον Πέτρο και τη Στέλλα, αλλά ο Κυριάκος, που ηγείται του καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο έκανε δουλειές ο άντρας της.

Ο Νικόλας βρίσκει την καραμπίνα που του ζητά η Χάιδω για να πάρει την εκδίκησή της. Η πληροφορία φτάνει στο καρτέλ ναρκωτικών και αποφασίζουν να σκοτώσουν τον Νικόλα την κατάλληλη στιγμή.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’Clock, μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους ελαιώνες των Βρεττάκων θα πάρει άσχημη τροπή.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα