Σασμός: Η Καλλιόπη πιάνει τον Μαθιό με τη Βασιλική στο κρεβάτι!

Σασμός: Η Καλλιόπη πιάνει τον Μαθιό με τη Βασιλική στο κρεβάτι!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Καλλιόπη στο νέο επεισόδιο του Σασμού. 
Όπως καταλαβαίνουμε από τις σκηνές που πρόβαλε αποκλειστικά στο Happy Day, ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι αποφασισμένοι να φύγουν από το χωριό και να κάνουν μια να αρχή μακριά από τις οικογένειές τους και τη σκιά του παρελθόντος.

Η Αργυρώ αρχίζει να αναζητά δουλειά ενώ ο Αστέρης προσπαθεί με έμμεσο τρόπο να προειδοποιήσει τον αδελφό του ότι ίσως χρειαστεί να αναλάβει επιπλέον καθήκοντα στην οικογενειακή επιχείρηση.

Όμως ο Μαθιός είναι απολύτως βυθισμένος στις δικές του σκέψεις και δεν αντιλαμβάνεται την αλλαγή στην συμπεριφορά του Αστέρη, ούτε εισπράττει τα προειδοποιητικά μηνύματα. Η συνάντηση με τον Αντώνη και την Ντίνα στο αστυνομικό τμήμα τον έχει αναστατώσει και αναρωτιέται τι ακριβώς γνωρίζουν.
Λέει στη Βασιλική ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να αποφεύγουν να βρίσκονται εκτός του σπιτιού της, για να μην τους πάρει κανένα μάτι.

Όμως, ούτε στο σπίτι της είναι ασφαλείς. Θα το καταλάβουν όταν η Καλλιόπη, παρακινημένη από μια κουβέντα του Αστέρη, ότι η αστυνομία υποψιάζεται πως η Βασιλική έχει αγαπητικό, θα κάνει απροσδόκητα την εμφάνισή της και θα τους πιάσει επ’ αυτοφώρω.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα