Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ εγκαταλείπει την οικογένειά της. Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ εγκαταλείπει την οικογένειά της. Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Υψηλές… πτήσεις στην τηλεθέαση εξακολουθεί να κάνει ο Σασμός, με το κοινό να συντονίζεται καθημερινά στους δέκτες προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα σειρά του Alpha. 

Ο Πετρής μαθαίνει για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κι έρχεται αντιμέτωπος τόσο μαζί της όσο και με τον Σταματάκη. Το παράνομο ζευγάρι αποφασίζει, λοιπόν, να το σκάσει από την Κρήτη.

Μετά τον ολιγοήμερο χωρισμό τους, οι δυο τους διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να μείνουν χώρια και πλέον, φαίνονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να τους χωρίσει ξανά.

Ωστόσο, η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέσης, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει τίποτα σε κανέναν καθώς γνωρίζει πως, εάν η Καλλιόπη μάθει τι έκανε ο γιος της, θα ξεκινήσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Σύμφωνα με το My Tv, η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι οι προσπάθειες της να απομακρύνει την Αργυρώ από τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Έτσι, προκειμένου να μη χάσει ξανά την κόρη της, αποφασίζει να αλλάξει τακτική.

Το μυστικό τους ωστόσο θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή σε κάποιον που δεν πρέπει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πετρή, ο οποίος από μία συζήτηση που ακούει διαπιστώνει πως η αδελφή του είναι σε σχέση με τον γιο του φονιά του πατέρα του.

Αυτό τον κάνει έξαλλο, με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη να μοιάζουν ανήμπορες να τον ηρεμήσουν.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα