Γιώργος Λιάγκας: Οργισμένη απάντηση στη Θεοφανία Παπαθωμά - Αιδώς Αργείοι

Γιώργος Λιάγκας: Οργισμένη απάντηση στη Θεοφανία Παπαθωμά - Αιδώς Αργείοι

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στη Θεοφανία Παπαθωμά, με αφορμή το σχόλιό της στην ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στο Facebook για τη χθεσινή του συνέντευξη (18.10.2021) στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανήρτησε το link της συνέντευξής του, αποκαλώντας άνδρο το πλατό και τη Θεοφανία Παπαθωμά να λέει για το λογύδριο του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα, στο τέλος της συνέντευξης, όταν ρωτούσε τον τραγουδιστή αν θεωρεί τον εαυτό του Δον Κιχώτη.

Ο ίδιος απάντησε σήμερα Τρίτη (19.10.2021) κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έχοντας σχεδόν βγει από τα ρούχα του:

Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά… Από σήμερα θα αλλάξω γιατί έχω δύο παιδιά και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του. Δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά… να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του.

Το κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται τον φωνάξαμε τον κύριο Πετράκο εδώ. Του δώσαμε παραπάνω χρόνο από ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικούσε την προεδρία στη ΝΔ και την τελευταία συνέντευξη την είχε δώσει σε εμάς, είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα