Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος σε κακή κατάσταση στη Λέρο. Αρραβωνιάζεται ο Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος σε κακή κατάσταση στη Λέρο. Αρραβωνιάζεται ο Μελέτης

Ο τρίτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες έκανε πρεμιέρα και τα γεγονότα της δικτατορίας ήρθαν να αλλάξουν τα πάντα στις ζωές των ηρώων.

Οι αδελφές Σταμίρη για άλλη μία φορά κλονίζονται από τις εξελίξεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) κινδυνεύει να χάσει για άλλη μία φορά τον Λάμπρο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο οποίος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη Λέρο, αφού έχει στοχοποιηθεί από τους άνδρες του Ακύλα. Η Ασημίνα κινείται σε θολά νερά και η Δρόσω δέχεται ένα επικίνδυνο κάλεσμα από την οικογένεια Μεγαρίτη.

Όλες οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες στα επεισόδια της εβδομάδας που ξεκινά. 

Άγριες Μέλισσες, Επεισόδιο 5, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

Η Ελένη, με τη βοήθεια όλων, ψάχνει τον Λάμπρο, που αγνοείται μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/10) στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κυριάκος, που έχει τρελαθεί από την αγωνία, κατηγορεί τον Παναγιώτη, ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί, όμως, θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το συμβάν που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς, το προηγούμενο βράδυ, και ζητά απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους. Ο Μελέτης ζητά απ’ τον Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένειά της στο Διαφάνι, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. 

Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα