Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε τον χρόνο που έλειπε από την τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε τον χρόνο που έλειπε από την τηλεόραση

Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου που αποφάσισα να μοιραστώ με τον κόσμο που με έβλεπε στην τηλεόραση ότι αυτή είναι η τελευταία τηλεοπτική μου σεζόν στον Alpha και την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκομαι στην τηλεόραση…  
Ο μόνος προγραμματισμός που είχα κάνει είναι ότι αυτή είναι η τελευταία χρονιά. Ότι είχα πει ήταν αλήθεια και ξέροντας ότι θα σταματήσω, το ζούσα μέρα μέρα.

Την πρώτη της συνέντευξη έπειτα από την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη. 

Απόσπασμα αυτής προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ενώ ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Τον αποχωρισμό τον ένιωθα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μέρα με την μέρα. Δεν ήθελα, όμως, αυτό να επηρεάσει το πως με βλέπουν οι τηλεθεατές ούτε να σκέφτομαι τι σκέφτονται σε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν.

Το γιατί δεν το είπα την τελευταία μέρα και το είπα στη γιορτή μου ήταν γιατί ήθελα να πάρουμε και οι δυο πλευρές τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που κάναμε μαζί πάρα πολλά χρόνια φτάνει στο τέλος.

Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα