Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φοβάμαι την επόμενη μέρα έπειτα από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φοβάμαι την επόμενη μέρα έπειτα από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να κλείνει τον κύκλο της και επίσημα αυτή την εβδομάδα με την Ιωάννα Μαλέσκου να κατεβάζει ρολά, ωστόσο, οι προετοιμασίες για την επόμενη έχουν ήδη ξεκινήσει. Έπειτα από έξι χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να αποχωρήσει και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά του.

Ο παρουσιαστής, σε ένα κείμενο που έγραψε στο znews.gr, περιγράφει τα συναισθήματά του και παραδέχεται πως παρότι αγωνιά για αυτό το νέο ξεκίνημα, ταυτόχρονα φοβάται. «Έχω χ@@@ει πάνω μου για τη συνέχεια. Ακούω το όνομά μου να συζητιέται για το που θα βρεθώ επαγγελματικά την επόμενη σεζόν και δε σας κρύβω ότι κολακεύομαι όπως θα έκανε και ο διπλανός σας. Επειδή, όμως αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, παρέρχονται και καλό είναι να συμβαίνουν 1 - 2 φορές στην επαγγελματική μας ζωή. Επειδή ανυπομονώ να ζήσω πιο ουσιαστικές χαρές, όπως τη δημιουργία μιας οικογένειας… και δε μπορώ να ισορροπήσω μέσα μου…

Για όλα αυτά τα “επειδή”, όσο και να το θέλω από τα βάθη της ψυχής μου, φοβάμαι την επόμενη μέρα μετά από 6 χρόνια στον ΑΝΤ1. Φοβάμαι όσο με ιντριγκάρει. Τρομάζω αλλά θέλω. Γιατί, μην αμφιβάλλετε λεπτό: Ο Ουγγαρέζος με το μεγάλο στόμα έχει “κλ@@ει” πόμολα. Δε γίνεται όμως διαφορετικά. Η δική μου εξέλιξη ως άνθρωπος, περνά και μέσα από το ζωντανό κύτταρο της δουλειάς μας, άρα μέσα και από εσάς αδέρφια, μου. Είναι σαν νυχτερινό κολύμπι. Ωραία ήταν στη ζεστή άμμο αλλά, όσο κι αν φοβάμαι τα σκοτεινά νερά, ήρθε η ώρα να βουτήξω και ελπίζω να με προσέχετε».

Τέλος ο Ουγγαρέζος από το «Πρωινό»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησαν τον συνεργάτη τους με το δικό τους τρόπο στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν. «Φτάσαμε στο τέλος! Μία χρονιά ιδιαίτερη, ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Και τα παιδιά που δουλεύουν νυχθημερόν με όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Να ευχαριστήσουμε το κανάλι» ανέφερε, αρχικά, η Φαίη Σκορδά.

«Καλή επιτυχία στον Δημητρό για τα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά. Σε αγαπάμε πολύ, είσαι φίλος μας πολύ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτες και μεγάλες κουβέντες. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με χαμόγελο και συγκίνηση, ευχαρίστησε με τη σειρά του τους συνεργάτες του με τους οποίους συμπορεύτηκε όλο αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα