Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στο φινάλε

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται απόψε στις 22:00  και γράφουν τον επίλογο του Β’ κύκλου τους, με ένα επεισόδια που θα καθηλώσει με τη δυνατή πλοκή, τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις συγκλονιστικές ερμηνείες.

Η Ανέτ βάζει τέλος στη ζωή της, μη μπορώντας να διαχειριστεί την αντίδραση του αδερφού και του γιου της, την ώρα που το μένος της Μυρσίνης φαίνεται πως μπορεί να της στοιχίσουν δύο ακόμη νεκρά παιδιά, με βάση όσα είδαμε στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος μετά την τρομακτική νύχτα στις «Άγριες Μέλισσες». Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Οι αδερφές Σταμίρη γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, χάρη στην ηρωική αντίδραση του Μιλτιάδη που σκοτώνει τον Μεγαρίτη και την συμμορία του που εισβάλουν στο σπίτι τους.

Ο Μιλτιάδης μπαίνει μαινόμενος στο τελευταίο επεισόδιο στο σπίτι των Σεβαστών και οπλισμένος απειλεί τον αδερφό του τον Δούκα. Παράλληλα, στο χωριό έρχεται ο νέος σκοτεινός άνδρας που θα ξετυλιχθεί σε όλο του το μεγαλείο την ερχόμενη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες». Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα